Hirdetés

Asztali szerepjátékot csinált egy gyorsétterem-lánc, ami ráadásul nem is tűnik rossznak

|

A Wendy's alkotásában egy olyan ellenséggel is megküzdhetünk, amit tagadhatatlanul a McDonald's bohóca inspirált.

Hirdetés

Nem ritka már, hogy olyan vállalatok is belekóstolnak a játékok világába, amelyeknek alapvetően nem sok közük van ehhez az iparhoz. A KFC például egy randiszimulátort készített és az e-sportban is aktív, egyik versenytársa pedig most egy teljesen más témájú játékkal állt elő.

Hirdetés

A Wendy's egy különleges asztali szerepjátékkal állt elő, ami a Feast of Legends nevet kapta. A Dungeons & Dragons alapjaira építkező alkotás középpontjában Beef's Keep világában kalandozhatunk, a Wendy királynő által uralt Freshtovia polgáraiként. A birodalom a friss ételek és a remény utolsó mentsvára, azonban mások, köztük a United Clown Nations (ami egyértelműen a McDonald's játékbeli megfelelője) a fagyasztott marhahúsukkal veszélyt jelentenek Freshtoviára, így az lesz a dolgunk, hogy megküzdjünk az Ice Jesterrel és gonosz társaival.

A bárki számára ingyenesen elérhető, 97 oldalas könyv meglepően jól ki van dolgozva, tele remek rajzokkal, illetve gyorskajás szóviccekkel. A Feast of Legends így nem csupán egy remek reklám a Wendy's számára, hanem egy olyan asztali szerepjáték, ami simán lekötheti jó néhány órára a téma iránt érdeklődőket. Ha ti is tennétek vele egy próbát, akkor itt minden szükséges dolgot megtaláltok hozzá.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)