Hirdetés

Újabb Roxfort kastély érkezik a LEGO kínálatába

|

Örülhetnek a Harry Potter rajongók, lesz miért várni az iskolakezdést!

Hirdetés

A LEGO már eddig is elég komoly Harry Potter-kollekcióval büszkélkedhet, amelynek kétségtelenül a Roxfort kastély a koronaékszere. A lenyűgöző méretű építmény több mint hatezer alkotóelemből áll és közel kétszázezer forintot kell érte kifizetni.

Már csak ezért is jó hír, hogy a dán cég nemsokára piacra dob egy újabb változatot a varázslóiskola épületéből, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mint a gigantikus előző változat. Persze, az újodnság emiatt kisebb is lesz, de egyrészt nem olyan sokkal, másrészt így sem lesz hiány a kreatív apróságokból.

Hirdetés

A Lego Hogwarts Castle nevű szett ugyanis csupán 2600 darabból áll majd, de így is tekintélyes méretű készletet lehet majd építeni a dobozból, ami minden Harry Potter-rajongó polcának a díszévé válhat. Ráadásul nem egészen 170 dollárt, nálunk 71990 forintot kérnek majd érte, ami így sem kevés, de lényegesen megfizethetőbb, mint a hatezer darabos gigakastély.

A szeptember 1-én érkező Roxfort kisebb, de elég látványos lesz (Fotó: LEGO)
A szeptember 1-én érkező Roxfort kisebb, de elég látványos lesz (Fotó: LEGO)

A Harry Potter-univerzumból pedig olyan apró részletek is szerepelnek majd a készletben, mint a csillagásztorony, a Fekete-tó (ami például nincs is benne a kétszázezres készletben) vagy a Fúria Fűz.

Az új készlet érkezését szeptember 1-re ígérik, aki pedig szeretné mindkét kastélyt beszerezni, az jól teszi, ha minél előbb beszerzi az előző változatot is, ugyanis azt legkésőbb jövőre kivonja majd a forgalomból a LEGO.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)