Hirdetés

The Mandalorian társasjáték készül, egy legendás fejlesztő dolgozik rajta

|

A Mandalóri sorozat első évada inspirálta Corey Konieczka kooperatív társasjátékát.

Hirdetés

Corey Konieczka neve ismerősen csenghet a hardcore társasjátékos arcoknak, de ha valaki elsőre nem tudná hová tenni az amerikai dizájnert, íme néhány játék, ami a nevéhez fűződik: StarCraft: The Board Game, BattleStar Galactica, World of Warcraft: The Adventure Game, Space Hulk: Death Angel, Mansions of Madness, Star Wars: Rebellion, Star Wars: Destiny, Twilight Impreium: Fourth Edition, Star Wars: Outer Rim.

Talán akkor nem kell már neki külön magyarázni a bizonyítványát. Illusztris lista, amely hamarosan újabb Star Wars témájú címmel bővül, Konieczka és stúdiója dolgozik ugyanis a The Mandalorian: Adventures című játékon, ami egy kooperatív, 1-4 fő által játszható cím lesz, melynek küldetéseit a Disney+-os sorozat első évada inspirálta.

Hirdetés

Egyedi pályákon és kihívásokon kalandozhatunk a 8 karakter valamelyikével, akik mindegyike saját akciópaklival rendelkezik, a küldetések során pedig morális döntéseket is meg kell hoznunk.

Videó is készült a táblás játékról, érdemes megnézni, mutatós dizájnt ígér:

A The Mandalorian: Adventures 2024. harmadik negyedévében kerül a boltok polcaira, és a tervek szerint folyamatosan bővül majd új szabályokkal és küldetésekkel, amelyek közt akár rejtett árulós missziók is előfordulhatnak. Izgatottan várjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)