Hirdetés

Sirius megépítette Boba Fett hajóját

|

Sirius összerakta Boba Fett fantasztikus űrhajóját, a Slave 1-t és most mindent elmond nektek, amit erről a LEGO-csodáról tudni érdemes.

Hirdetés

Azt hiszem azzal nem árulok el nagyon titkot, hogy Sirius imád LEGO-zni. Valószínűleg a Minecraft - és az alkotás - iránti szeretetének a gyökereit is valahol itt kell keresni.

Kis szünet után most egy Slave 1-re sikerült rátennie a kezét, amit alig öt óra alatt össze is cuppantott, most pedig készített egy bemutatóvideót is a Star Wars egyik legismertebb űrhajójának LEGO változatáról. Ha valaki esetleg nem tudná ezzel járta a világot Boba Fett, a galaxis legmenőbb fejvadásza. Jó tudni, hogy a világ nem felejtkezett el a Fettről, most már csak annak örülnénk igazán, ha végül valóban elkészülhetne a Star Wars 1313 is.

Sirius rengeteg érdekességet elmond a Slave 1-ről a videóban, nem beszélve magáról a szettről, ami hihetetlen részletességgel adja vissza Boba Fett eredeti hajóját. Minden LEGO- és Csillagok háborúja rajongó figyelmébe ajánljuk a következő bemutatót. Éljen Boba!

Valószínűleg nem ez lesz az egyetlen LEGO témájú videó a csatornán, úgyhogy ha ez tetszett, akkor mindenképpen érdemes feliratkozni Sirius & Slowmo2 YouTube csatornájára.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)