Hirdetés

Hivatalos: az Amazon berendelte az élőszereplős Tomb Raider sorozatot

|

A Fallout sikerén felbátorodott Amazon újabb népszerű videojáték adaptációjával örvendezteti meg a Prime Video előfizetőit.

Hirdetés

Miután minden várakozást felülmúlva a Fallout sorozat bizonyult a tavasz streamingslágerének, cseppet sem meglepő, hogy az Amazon addig ütné a vasat, amíg forró: nem elégedett meg azzal, hogy berendelje Lucy, Maximus és Cooper kalandjának második felvonását, hanem rábólintott egy másik videojátékos projektre is. Eddig is lehetett tudni, hogy a Crystal Dynamics és az Amazon MGM Studios között létrejött megállapodás értelmében folyamatban van egy élőszereplős Tomb Riader sorozat fejlesztése, ám egészen mostanáig nem kapott zöld utat.

Ez változott meg a mai bejelentéssel, így most már hivatalosan is készül az első évad Pheobe Waller-Bridge felügyelete alatt, a Fleabag alkotója és főszereplője íróként és executive producerkét veszi ki a részét a Tomb Raider munkálataiból.

Hirdetés

Waller Bridge lelkendezve kommentálta, hogy az Amazon végre kötélnek állt:

"Ha elmondhatnám tinédzserkori önmagamnak, hogy ez megtörténik, szerintem teljesen elszállna. A Tomb Raider mindig is fontos része volta az életemnek, és hihetetlenül megtisztelve érzem magam, hogy ennyire szenvedélyes segítőtársakkal vihetem tévéképernyőre. Lara sokat jelent számomra, ahogy sokaknak másoknak is, és alig várom, hogy elindulhassak erre a kalandra, denevérestül és minden egyébbel."

Premierdátum még nincs, ahogy Lara Croft megformálóját sem nevezték meg, de ez nem jelenti azt, hogy a következő néhány évben ne kapnának semmit a Tomb Raider-rajongók. Ha minden jól alakul, a Netflix például még idén útnak indítja a Tomb Raider: Lara Croft legendája című animációs sorozatot, továbbá gőzerővel készült a Crystal Dynamics következő, állítólag nyitott világú Tomb Raider játéka, amelynek történetesen az Amazon Games a kiadója.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)