Hirdetés

Semmi nem lesz ma annyira jó, amint az Indiana Jones játékokkal játszó Harrison Ford

|

Phoebe Waller-Bridge is cuki a legújabb Indy-film új promójában.

Hirdetés

Rajongók hada várja lélegzetvisszafojtva az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmet, amelyet tegnap óta vetítenek a hazai mozikban. Kollégánk már látta a filmet, a kritikát a fenti linkre kattintva olvashatjátok, de röviden: nem hibátlan, viszont sokkal jobb, mint az elbaltázott negyedik rész volt, így méltó búcsúnak tekinthető mindenki kedvenc régészprofesszorától.

A filmhez persze bedurrantották a propagandagépezetet is, aminek az egyik eredménye az alább is látható szupercuki videó, amelyen Harrison Ford és az ötödik Indy-film női főszerepét játszó Phoebe Waller-Bridge ismerkednek meg a franchise ihlette játékokkal.

Hirdetés

A kollekcióban találunk két akciófigurát, amelyek a Hasbro gyártmányai, illetve két LEGO-szettet, amelyeket az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói ihletett. Az egyik a film elején látható díszlet, amikor Indy megszerzi a jellegzetes aranybálványt, majd kifelé majdnem kilapítja a hatalmas kőgolyó.

A másik már az egyiptomi ásatások egyik helyszíne, ahol Jones professzor és hű segítője, a John Rhys-Davies által alakított Sallah, rengeteg kígyó társaságában rálelnek a frigyládára.

A LEGO designerei emellett elkészítettek öt további szettet is terveztek, amelyek nagy része várhatóan az idei évben fog megjeleni. Ezek egyike azonban már az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag egyik jelenetét örökíti meg, amikor Indy és édesapja, a Sean Connery által megformált Henry Jones professzor egy autón menekülnek egy náci vadászgép pilótája elől. Ez utóbbi nincs rajta a videón, de ez is elég hozzá, hogy Ford és Waller-Bridge nevetgéljen és cukiskodjon egy kicsit.

A gamerek pedig most jó ürügyet kaptak, hogy újra végigjátsszák valamelyik LEGO Indiana Jones játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)