Hirdetés

Powerball karerősítők - erősebb csuklóval jobban megy a játék!

|

A Powerball egy olyan forradalmi karerősítő és rekreációs eszköz, amelynek az e-sportolók és a gamerek is hatalmas hasznát vehetik.

Hirdetés

Elsőre talán furcsának tűnhet, de a profi gamereket is fenyegetik veszélyek játék közben - Hai Lam például csuklósérülés miatt volt kénytelen feladni e-sport karrierjét. Az e-sportolók legtöbbje kiemelten ügyel a csukló megfelelő átmozgatására, az izmok és ízületek bemelegítésére. Többféle gyakorlat létezik arra, hogy karunkat folyamatosan formában tartsuk, ma viszont már egy igazán szórakoztató kis kütyüt is választhatnak azok, akik nem félnek kezükben tartani az egyik leggyorsabb, emberi erővel is hajtott eszközt. 

Hirdetés

Ez cseppet sem túlzás annak fényében, hogy míg egy Forma 1-es motor a percenkénti 18 ezres fordulatszámot képes elérni, a Powerball nulla vibráció esetén akár 20 ezer fölé is tud menni - jelenleg 22 011 percenkénti fordulat a világrekord.

De mi is az a Powerball?

Maga az eszköz tulajdonképpen egy giroszkóp, ami egy nagy sebességgel pörgő rotorból, valamint az őt körülölelő stabil külső burkolatból áll. Nincs tehát a Powerballban semmiféle motor, elem, vagy más egyéb hasonló erőforrás - az egyetlen erőt, amire szükség lesz, a használója szolgáltatja.

A Powerball ugyanis pont olyan erősségű ellenállást fog kifejteni, amilyen erőt te befektetsz az eszköz pörgetésébe. Magyarul ha esetleg relaxációs vagy rehabilitációs céllal szeretnéd használni, akkor elég alacsonyabb fordulatszámon pörgetni. Az sem akadály azonban, ha esetleg kifejezetten izomnövelés céljából edzel a Powerball-lal, hiszen nagy erőbefektetés esetén erre is tökéletesen alkalmas ez a mérnöki pontossággal tervezett gömb. A pozitív hatás ujjtól vállig érezhető, az eszközzel végzett ritmikus mozgás az ujjak hajlítóizmát és a csukló feszítőizmát is megdolgoztatja. Ezek azok az izmok, amelyek segítenek egy FPS-ben is kiosztani a tökéletes fejlövést. 

Többféle Powerball közül is válogathatnak azok, akik ki szeretnék próbálni. A gömbök eltérő erősséggel rendelkeznek. A 250Hz-es Classic Blue és Pro Blue karerősítők a belépőszintet képezik. Kettejük között az a fontos különbség, hogy a Pro kiadásban található egy fordulatszámmérő is, ami pillanatnyi, maximális és összesített fordulatszámot is ki tud jelezni. 

Eggyel komolyabb falat már a 280Hz-es termékcsalád, ami 11,3 kg-nyi erőt fejt ki 10 ezer rpm (percenkénti fordulat) mellett. A sima 280Hz-es Pro Blue kiadáson túl érdemes lehet tenni egy próbát az Autostart Classic Evo verzióval is, amelyet a többi változattal ellentétben nem egy zsinórral (vagy a hüvelykujjas módszerrel) kell beindítani, hanem simán a kezeddel is mozgásra bírhatod.

Még profibb megoldás a szintén 280Hz-es Autostart Fusion Pro Evo Powerball, amely az automatikus indítás lehetősége mellett beépített számlálót, és a forgási sebesség növekedésével együttesen változó LED világítást is magában rejt. Ha pedig a legkeményebb kihívásoktól sem riadsz vissza, akkor a csepp- és ütésálló Titan Autostart Pro változat lesz az, amit neked találtak ki. 

A különböző Powerball kiadások széleskörű választékát és a hozzájuk tartozó kiegészítőket és alkatrészeket ide kattintva találod meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)