Hirdetés

Hivatalos: készül A sógun második és harmadik évada

|

Minisorozatnak indult, viszont nagyon úgy tűnik, hogy az FX nem szeretné parlagon hagyni.

Hirdetés

Talán a készítők sem számítottak rá, de hatalmasat ment az FX és a Hulu (itthon a Disney+) által szállított, James Clavell regénye alapján készült tízrészes minisorozat, A sógun, aminek már a premierrészekkel is sikerült rekordot döntenie. Bár eredetileg limitált szériának tervezték az 1600-ban, Japánban játszódó történelmi drámasorozatot, a vállalatok a minap egy közlemény formájában megerősítették: folytatják A sógunt.

Az FX és a Hulu arról írt, hogy a továbbiakban is együttműködnek az író, James Clavell örököseivel, és "valószínűleg két további évadot készítenek a drámasorozatból".

Hirdetés

Az alkotók közül visszatér a fedélzetre Justin Marks (showrunner és társalkotó) és felesége, Rachel Kondo (társalkotó), továbbá a regény írójának lánya, Michaela Clavell (vezető producer) is részt vesz majd a munkálatokban. A sorozat egyik főszereplője, Hiroyuki Sanada is jelen lesz a folytatásban - nemcsak színészként, hanem producerként is segíti majd a gyártást.

Az év elején Marks azt nyilatkozta, hogy egészen a könyv végéig vitték a történetet, pontot tettek a mondat végére - ezzel erősen utalva arra, hogy nem érdemes további évadokban reménykedni. A számokat nyilvánvalóan az FX és a Hulu is látta. A sógun az FX valaha volt legnézettebb sorozata lett a globálisan streamelt órák alapján, nem beszélve arról, hogy a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla, így érthető, hogy szeretnék elkészíteni a folytatást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)