Hirdetés

Nagyon fontos részletet árult el az új Elden Ring projektről ez a videó

|

Szépen alakul az Elden Ring társasjáték fejlesztése, most azt is megnézhettük, hogyan épül majd fel a térkép, ahol kalandozhatunk.

Hirdetés

Bár gyönyörű volt a Dark Souls társasjátékos verziója, maradjunk annyiban, hogy messze állt a játékosbarát megoldásoktól, és ez nem csak azt jelenti, hogy önmagában nehéz volt. A kockadobásra épülő harcrendszer teljesen idegen az egész széria alapvetéseitől, ezt szerencsére hamar megtanulták az alkotók. A Bloodborne társasjáték dobozába már nem kerültek kockák, a végeredmény sokkal jobb is lett.

Ezt a vonalat fogja továbbvinni az Elden Ring társas is, melynek hamarosan, egészen pontosan november 22-én indul majd el a Kickstarter kampánya, és teljesen bizonyos, hogy pillanatok alatt összejön majd a szükséges össze, aztán pedig ennek a sokszorosa is.

A társas most kapott egy új teaser trailert, ami egy fontos részletről rántotta le a leplet.

Hirdetés

Kiderült ugyan, hogyan néz majd ki az Elden Ring társasjáték térképe: hatszögletű kis pályaelemekből áll össze a játéktér, melyek vizualitásuk tekintetében tökéletesen illeszkednek az eredeti videojátékban látott maphez, továbbá a nyílt világú alapkoncepcióhoz is. 

Nagyon várjuk a játék érkezését, és ne lepődjetek meg, ha ebből egyszer még tesztet is olvashattok nálunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)