Hirdetés

Lego Minecraft - itt a vég

|

Megkapja a The End kiegészítőt a Lego Minecraft is - kockaembereink pedig ezúttal már az Ender Dragonnal is szembenézhetnek.

Hirdetés

Nem tudnék említeni még egy akkora paradoxont az ismert univerzum határain belül, mint amilyen a LEGO Minecraft - az egyik termék úgy készült el, hogy nagyban merített inspirációt a másikból, szóval kész katasztrófa, reméljük, nem semmisül meg a világegyetem a puszta létezése miatt.

Ettől függetlenül - vagy pont ezért - a Minecraft LEGO igazi kuriózum, amelynek tulajdonosai most nyáron beruházhatnak életük legnagyobb kalandjára, és bejárhatják a LEGO The End-et, a játék legendás főszörnyének, az Ender Dragonnak fészkét. A program stílusához illeszkedő építőelemeken kívül magát a rémsárkányt, és csatlósait, az Endermeneket is összehozhatjuk a 10 éven felülieknek ajánlott, 440 darabos mikrocsomagban. Mit szóltok hozzá? Nektek kellene? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)