Hirdetés

Most ingyen nyúzhatsz két kiváló stratégiai játékot

|

És ha esetleg megtetszenek, nyomott áron meg is veheted őket.

Hirdetés

A Steam nagyon izgalmas, ingyenes hétvégével támadja a szabadidőnket. Ezt a jelenleg zajló Paradox Interactive vásárnak köszönhetjük: egy rakat kiváló stratégiai címet húzhatunk be komoly kedvezményekkel. A kiadó azzal akarta felhívni a figyelmünket az alkalomra, hogy ingyenessé tette két talán legjobb játékát.

A Company of Heroes 3 és a Crusader Kings III párosát mától hétfőig mindenféle megkötés vagy előfizetés nélkül pörgethetitek.

Hirdetés

Ahogy az a Steam ingyenes hétvégéin az lenni szokott, minden elért eredményetek és mentésetek meg fog maradni. Könnyű lesz majd folytatni a világhódítást mindkét játékban, de ehhez persze a teljes verzióikat is be kell szereznetek. A vásárnak köszönhetően ez most egy jóval kevésbé fájdalmas lehetőség:

Ha kíváncsiak vagytok a Paradox Publishing többi ajánlatára, akkor ezen a gyönyörű aloldalon kedvetekre válogathattok. Az ingyenes kipróbálás lehetősége ugyan hétfővel véget ér, de maga a vásár május 23-ig tart. Nem kell tehát azonnal a kasszákhoz rohannotok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)