Hirdetés

Ha már unod a Falloutot, ezeket a posztapokaliptikus játékokat is érdemes kipróbálnod

|

Összeszedtük az utóbbi évek szerintünk legjobb posztapokaliptikus videojátékait.

Hirdetés

A Fallout tévésorozat sikerének hatására hirtelen egy csomóan újra elővették a régi Fallout játékokat, vagy épp gyorsan pótolták azokat a részeket, amik korábban esetleg kimaradtak nekik. Nem végtelen azért a felhozatal Fallout fronton, könnyen a játékok végére lehet érni, épp ezért az alábbi videóban mutatunk nektek pár alternatívát. 

Posztapokaliptikus játékból van ezer és egy különböző fajta, eléggé széles merítésből tudtunk tehát válogatni ebben az ajánlóban. Így tényleg mindenki megtalálhatja azokat a címeket, amik az ő ízléséhez a leginkább passzolnak. 

Hirdetés

Ti egyébként mivel bővítenétek a listát? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességet nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)