Hirdetés

Megvan, hogy mikor rajtol el a LEGO Masters a hazai képernyőkön

|

Az RTL tűzi nemsokára műsorára a LEGO-építésre fókuszáló vetélkedőt.

Hirdetés

Még áprilisban derült ki, hogy Magyarországon is megveti a lábát a több országban már sikerre vitt legós formátum, a LEGO Masters, amelyben a játékosoknak minél kreatívabb alkotásokkal kell túlszárnyalniuk egymást hétről-hétre, különböző kihívásokat teljesítve, hogy a végén a legjobb csapat megkapja a LEGO Master titulust és természetesen egy szabad szemmel jól látható pénzösszeget.

A Benijay Rights műsorformátuma - amely először 2017-ben került képernyőre az Egyesült Királyságban - nálunk az RTL-en rajtol el, és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor. 

Hirdetés

A LEGO Masters első epizódja november 18-án, szombaton, 19 órától lesz látható az RTL műsorán, azt követően pedig szombat esténként folytatódik, akkor már 19:30-as kezdéssel. A vetélkedő során párban versenyeznek majd a játékosok és minden héten bizonyítaniuk kell majd a fantáziájukat, kreativitásukat, gyorsaságukat és problémamegoldó képességüket, ráadásul előfordulnak majd nehezítések is, például a történetmesélésben vagy a technikában, amit figyelembe fog venni a zsűri. 

A LEGO Masters stúdiója
A LEGO Masters stúdiója

A műsor házigazdái és egyúttal a zsűri tagjai Puskás-Dallos Peti és Dóczy Balázs építőmester lesznek (utóbbi a világ 27 hivatalos LEGO építőmesterének egyike, neki köszönhetjük a Lánchíd LEGO-oroszlánját is). Puskás és Dóczy mindig közösen ismertetik majd a feladatokat és tesztelik, értékelik az építményeket. A közlemény alapján az ismeretlen versenyzők mellett lesznek ismert arcok is, akik mind az arany kockáért és az azzal járó 10 millió forintos fődíjért küzdenek majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)