Hirdetés

Ilyen tényleg van: itt a hivatalos LEGO Adidas cipő

|

Eddig az Adidas gyártott LEGO-ihlette csukákat, most eljött az idő, hogy megforduljanak a szerepek.

Hirdetés

Sokan vagyunk, sokféle cipőt hordunk, és teljesen megértjük, ha valaki a legósított Adidasokra vetődött rá, mint kapus a labdára önkívületi állapotban, de vannak vajon akkora rajongók, akik a polcukra tennék a LEGO Adidas Originals Superstar (10282) szettet? A LEGO és az Adidas is úgy gondolja, hogy nyilván igen.

A július 1-jén megjelenő, 32990 Ft-ba kerülő készlet 731 elemből áll, és sajnálatos módon csak egy fél pár cipőt tartalmaz. Lehet persze kettőt venni, és a másikat fordítva megépíteni... elvégre ez LEGO.

Hirdetés

A modell cipősdobozban érkezik, és cipőfűző is jár hozzá, amit befűzhetünk. A LEGO arra bátorítja a vásárlókat, hogy merjenek kreatívak lenni, ízlésük szerint alakítani a cipőt, úgyhogy lehet további elemekkel variálni. Jár hozzá egy tartó és egy plakett is, rajta érdekes információkkal.

Mondanunk sem kell, nem viselhető, de ha valahogy mégis beletuszkolnánk a lábunkat, nem lenne sokáig kényelmes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)