Hirdetés

Így kell egy levegővel 3 Rubik-kockát kirakni a víz alatt - videó

|

Van, akinek nem elég, hogy nagyon gyors kézügyessége és rendkívüli agya van, muszáj víz alatt is Rubik-kockákat kiraknia. Kevin Hays videója bámulatos.

Hirdetés

Talán páran emlékeztek még arra a Holló színházas jelenetre, hogy milyen nehéz is hollókat víz alatt repülni tanítani. Ennél csak eggyel könnyebb három Rubik-kockát kirakni egy levegővel, de az alig 20 éves amerikai Kevin Haysnek ez mondjuk éppen sikerült.

A fiatal zseni - aki egyébként tavaly azzal állított fel újabb világrekordot, hogy a 6x6-os Rubik-kockát 1 perc 40 másodperc alatt pörgette ki, és egyébként is rendre nyeri a bármilyen kockakirakós versenyeket - az alábbi videón azzal szórakoztatja magát, hogy egy levegővel a víz alatt rak ki Rubik-kockákat. Hármat egészen pontosan, a 2x2-es 5 másodpercig tart, a 3x3-as 11 másodpercet igényel, és a 4x4-es is megvan egy percen belül (51 mp), még keresgéli is egy darabig. Mindezt egy levegővel, íme:

Nem semmi az ember. Ez volt mára a "Hogyan érezzük középszerűnek magunkat?" rovatunk, köszönjük a figyelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)