Hirdetés

Magyar ingyenes játékkal és még egy ajándékkal vár az Epic Games Store

|

Egy igen különleges, szívünknek külön kedves játékot kínál most ingyen az Epic.

Hirdetés

Tény, hogy Magyarország nem játékfejlesztő nagyhatalom, de vannak fejlesztőstúdióink, nekik meg izgalmas projektjeik. Az egyik legaktívabb a Zen Studios, amely elsősorban flipperjátékairól ismert, de ők csinálták a CastleStormot, az Operencia: The Stolen Sunt, illetve az Epic Games e heti ingyenes játékát, a Circus Electrique-et is.

Ebben a számos műfajt vegyítő játékban London alternatív, steampunk elemekkel felturbózott változatában járunk, ahol a civilek rejtélyes módon vérengző gyilkosokká válnak, és a várost csak a cirkusz dolgozói menthetik meg. Körökre osztott harcokat kell vívnunk ellenük, felhasználva az artisták és mutatványosok különféle képességeit, valamint újjáépítve a létesítményt, új munkatársakat csábítva magunkhoz a világ minden tájáról.

Hirdetés

A hétre egy másik ajándék is jutott: a Firestone játékosai 200 gemet, 10 Common ládát, 5 Uncommon ládát, 10 faládát, 5 vasládát, 360 Strange Dustot, 50 tekercset, 2 exkluzív avatart, 35 game tokent, 5 prestige tokent és egy exkluzív skint húzhatnak be. A játék egy idle RPG, amiben csak terveznünk kell, a harcokat a hősök maguk bonyolítják le.

Mindkét ajándék a linkeken érhető el, a GET gombra kell kattintani, aztán a Place Orderre (bejelentkezést követően). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)