Hirdetés

Hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz egy kiváló vikinges társasjáték, amit egy videojáték ihletett

|

A Northgard: Uncharted Lands a Gémklub gondozásában fog megjelenni.

Hirdetés

A francia Open Sesame Games 2021 nyarán kezdte el fejleszteni a legújabb társasjátékát, amelyben egy az északi mondakör által inspirált történetnek lehetünk részesei. A Northgard: Uncharted Lands hamar népszerűvé vált a Kickstarteren, és azóta már francia, német és angol nyelven is megjelent.

Hamarosan azonban magyarul is elérhető lesz a Gémklub gondozásában, és nem csak mint a Northgard adaptációja, de mint 4X stratégiai játék is remek, a BGG-n 8.2-es értékeléssel büszkélkedhet.

Hirdetés

A társasjátékban új területeket lehet felfedezni és meghódítani, és szerepet kapnak a viking klánok, amelyeket vezetve igazi birodalmat hozhatunk létre. A játékosok akciókártyák egyedi paklijával indulnak, így garantáltan változatos élményben lesz részük.

Egy menethez legalább két ember szükséges, de akár öten is lehet játszani, a játékidő pedig nagyjából 45-90 perc. A magyar változat pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de nem kizárt, hogy még 2022 folyamán elérhetővé válik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)