Hirdetés

Eredetileg egészen másmilyen lett volna a Deadpool & Rozsomák

|

Ryan Reynolds prezentálta az ötletét az MCU urának, de nem járt sikerrel.

Hirdetés

A Marvel Studios idén egyetlen filmet fog mozikba küldeni, viszont az nagy dobásnak ígérkezik, hiszen a Deadpool & Rozsomák Ryan Reynolds nagypofájú és a negyedik falat előszeretettel áttörő zsoldosa mellett felvonultatja Hugh Jackman adamantiumkarmú mutánsát is. Ráadásul ha hihetünk a jelentéseknek, akkor rengeteg meglepetésben lesz részünk, amikből párat leleplezett a legutóbbi trailer, beleértve a főgonoszt, az Emma Corrin által játszott Cassandra Novát is. 

A megfelelő történet megtalálásához vezető út azonban nem volt könnyű Reynolds számára, a színész több koncepcióval is előállt, de a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egyikért se rajongott. 

Hirdetés

Reynolds az Empire magazinnak árulta el, hogy eredetileg egy Rashomon-szerű történetet képzelt el "Rozsomákról és Deadpoolról, és valamiről, amibe együtt keveredtek, de három teljesen különböző nézőpontból elmesélve". A színész szeritn ez egyfajta módja lett volna annak, hogy egy nagyszabású filmet csináljanak nagyon kicsiben, de Feige elutasította az ötletet. A Rashomon Akira Kurosawa 1950-ben bemutatott filmje volt, nálunk A vihar kapujában címmel jelent meg, és egy szamuráj halálának, valamint a felesége meggyilkolásának esetét különbözőképpen adja elő minden érintett. 

"Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne a mutánsokat és az X-Meneket behozni [az MCU-ba], és úgy gondoltam, hogy többnek kell lennie a slágerek eljátszásánál. De az igazság az, hogy Ryan egy ötletgép. Szóval lehet, hogy ezt ő dobta fel nekem, de emellett 25 másik gondolattal és ötletettel is előállt."

- mondta Feige, amit Reynolds megerősített. Bevallása szerint a kezdeti elutasítás után visszatért a tervezőasztalhoz és körülbelül 18 különböző szinopszist írt össze: 

"Néhány közülük majdnem olyan volt, mint egy Sundance-film, 10 millió dollár alatti költségvetéssel, és olyan módon használta az IP-t, ahogyan korábban még nem használták, és nagyobb filmeket, és a kettő közötti dolgokat is felvetettem."

Hogy végül melyik ötlet lett a nyerő, azt július 25-től fedezhetjük majd fel a mozikban. Emlékeztetőül nézzétek meg még egyszer a legutóbbi előzetest:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)