Hirdetés

Halle Bailey meghatódva mutatta be a róla mintázott kis hableány figurát

|

A színész elérzékenyült, mert nagyon sokat jelent számára, hogy milyen jól eltalálták az általa megformált Arielt.

Hirdetés

A Disney háza táján mostanában nagyot mennek az élőszereplős feldolgozások, ahogy azt Az oroszlánkirály és A dzsungel könyve példáján is láthattuk. A következő live action bemutatóra 2023. május 25-én kerül sor, ekkor érkezik ugyanis a hazai mozikba A kis hableány új, élőszereplős változata, ezt pedig még egy sor további cím követi majd a Herkulestől a Bambin át a Macskarisztokratákig. 

A kis hableány főszerepét a 22 éves Halle Bailey alakítja majd, a színész kiválasztása pedig komolyan megosztotta a filmrajongók világát. Sokan üdvözölték, hogy végre kicsit sokszínűbbé válik a Disney világa, míg mások azon akadtak ki, hogy Bailey választásával a stúdió túltolta a woke-oskodást, és nem az eredeti módon ábrázolta a hableány figuráját. Utóbbi tábor képviselői azért nem igazán gondolkodtak el rajta, hogy alapvetően egy képzeletbeli lényről van szó...

Hirdetés

Halle Bailey tegnap töltötte fel a Twitter-oldalára az alábbi videót, amelyen a Mattel róla mintázott Ariel-babáját mutatja be.

"Nagyon elérzékenyültem, mert ez nagyon sokat jelent számomra. Szürreális, hogy a kedvenc Disney-figurám rólam mintázott változatát tartom a kezemben"

- mondja a szűk félperces videóban.

A hableány-babának egyébként ugyanitt, a bal szemöldöke felett látható egy anyajegye, mint a színésznek. Chloe Bailey, Halle Bailey testvére úgy reagált a hírre, hogy "100 darabot fogok vásárolni belőle!!!"

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)