Hirdetés

Ez a Resident Evil figura a legdrágább módja az őszinte undor kiváltásának

|

A Capcom és a PureArts összefogtak egy igazán borzalmas Likcer megvalósítása érdekében. Ez az a mellszobor, amit büszkén birtokolnánk, és sosem tennénk ki sehova.

Hirdetés

A PureArts bejelentette legújabb figuráját, a Resident Evil 2 Licker mellszobrot, amit a Resident Evil franchise 25. születésnapjára készítettek. Az alkotásból összesen 100 darab készül, ami elnézve a kidolgozás részletességét, talán jobb is így. A Lickerek darabára egyébként 900 dollár körül lesz, ami meglehetősen borsos, de tekintettel a limitált példányszámra, és a tagadhatatlanul minőségi munkára, ez valahol érthető.

Hirdetés

A méretében 1:1 arányos Licker mellszobor minden apró részletét tökéletesen valósították meg a kilógó agytól a tűéles fogakig. Kifejezetten hátborzongató a végeredmény, amit a Resident Evil rajongók valószínűleg nagyon fognak értékelni.

A figurákat már megrendelhetitek a PureArts vonatkozó aloldalán keresztül, de a megvásárolt példányok leszállítását csak valamikor 2021. utolsó negyedévében fogják megkezdeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)