Hirdetés

Ez a gyönyörű Roxfort Expressz LEGO szigorúan a gyűjtőknek szól

|

Egy hatalmas készlet érkezik a 9 és háromnegyedik vágányon, de ezt a vonatjegyet kevesen tudják majd megfizetni.

Hirdetés

A LEGO nagyon szereti kényeztetni a rajongókat különböző, nagyon értékes készletekkel, és ez az augusztus végén érkező Roxfort Expresszel sem lesz másképp. A nyári szünetet lezáró vonatozásnak azonban meglesz az ára: ez a készlet 189 990 forintba fog kerülni.

A "mi van ebben" kérdés ilyenkor teljesen jogos: egy 5129 darabos szettről van szó, ami méretarányaiban 1:32 a valódi vonathoz képest. Nyilván nem ez lesz az a szett, amit boldogan odaad az ember a kistesónak vagy a gyerekének, mondván szedje csak szét, és építsen belőle csillámcica űrállomást vagy bármi hasonlót. Megvannak azok a szettek, amik a kreativitást segítik, és azok is, amik igazi gyűjtői relikviák. Ez most az utóbbi kategóriába tartozik.

Hirdetés

Természetesen a Roxfort Expresz beltereit is megépíthetjük és felnyithatjuk, hogy megeleveníthessük a Harry Potter könyvek és filmek egyes jeleneteit. Ebben a több mint 20 minifigura is segíteni fog, melyek között van egy rakat roxfortos diák, Remus Lupin, és egy nagyon éhes Dementor is.

A vonat mellett a peront is tartalmazza a készlet a teljesség kedvéért, de a fő attrakció nyilván a nagy piros gépezet, ami elviszi a gyerekeket otthonaiktól a varázsvilág leghíresebb iskolájáig. Mondjuk a diákoknak valószínűleg nem kerül majd 200 000 forintba a felszállás díja.

Akit persze vonz a készlet, annak azt tanácsoljuk, hogy figyelje annak termékoldalát a megjelenés napján, augusztus 31-én. A Roxfort Expressz egy gyűjtői készlet, így hamar el fog fogyni, még ezen az áron is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)