Hirdetés

Elkészülhet egy Skyrim társasjáték, ha nagyon akarjuk

|

Közösségi finanszírozással valósulhat meg a The Elder Scrolls 5: Skyrim The Board Game.

Hirdetés

Tekintve, hogy a társasjátékok népszerűsége továbbra is egyre növekszik, nem meglepő a sok bejelentés sem: a közelmúltban például egy Fast & Furious, egy The Witcher, egy Stardew Valley és egy Rainbow Six: Siege társast is lelepleztek. A sorban a Skyrim adaptációja következik, aminek megvalósításához kell a támogatás, de nem a Kickstarteren gyűjtenek rá, hanem egy új platformon, a kimondottan társasoknak szánt Gamefoundon.

A The Elder Scrolls 5: Skyrim The Board Game-et a Modiphius Games fejleszti, amely már a Falloutból is készített minifigurás adaptációt.

Hirdetés

Egyelőre annyi derült ki róla, hogy egy 1-4 főre tervezett kooperatív játék lesz, melyben Skyrim világát járhatjuk be. A fenti linken lehet feliratkozni az újdonságokra, de még a támogatás sem vette kezdetét, várhatóan júniusban fogják indítani a kalapozást.

A Gamefoundon egyébként most egyedül a Kingdom Rush: Elemental Uprising kampánya fut, de várható egy gyűjtői kiadás a Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Islandből, egy The Domain of Mirza Noctis nevű hősfejlesztős, kooperatív játék, egy cyberpunk kaland, a Gaijin, valamint egy Monster Invasion nevű, négyjátékos gyűjtemény a Cthulhu Wars alkotóitól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)