Hirdetés

Elképesztően cuki ajándék jár most a Star Wars LEGO-k vásárlóinak

|

Az extra ajándék tökéletesen passzol majd a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Luke minifigurája mellé.

Hirdetés

Tegnaptól egészen május 8. vasárnapig tart a LEGO nagy Star Wars akciója, melynek keretein belül akik elég sokat költenek, a Lars család konyháját kapják ajándékba. Mármint tényleg ez a neve az ajándék LEGO-készletnek, melybe a konyhán és pár apróbb berendezési tárgyon kívül még Beru néni is belefért.

A konyhapulton egyébként ott figyel egy doboz kék tej is, ami a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga játékosainak is nagyon ismerős lehet.

Hirdetés

A dobozos gyűjtői kiadás vásárlói ugyanis egy olyan Luke minifigurát kaptak a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga mellé, ami a legendás kék tejet iszogatta. Ehhez illeszkedik most a Stat Wars napi ajándék, amit azért tegyük hozzá, nem adnak ingyen.

Így fest "A Lars család konyhája" szett:

Azok kapják meg ugyanis a konyhát és Beru nénit, akik minimum 52 280 forintot költenek LEGO Star Wars termékekre. Nyilván a LEGO cseppet sem olcsó mulatság, így egyáltalán nem nehéz összehozni egy ekkora, illetve ennél nagyobb számlát, de azért fontos aláhúzni, hogy aki nem költ, annak nem jár Beru néni és a kék tejesdoboz - az egész konyháról nem is beszélve.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)