Hirdetés

A Stranger Things Monopoly elspoilerezi a sorozat történéseit, a Duffer-testvérek kiborultak

|

A Netflix sikersorozatának társasjátékos változata kiakasztotta a Netflixet és a Stranger Things alkotóit is.

Hirdetés

Nagyot dobbant a rajongók szíve, mikor kiderült, hogy a negyedik évaddal nem kell elbúcsúzniuk kedvenc netflixes sorozatuktól, a Stranger Things-től, ugyanis egy ötödik szezont még mindenképpen el fog készülni, és csak azzal zárul le a széria. Ráadásul a folytatásra már nem is kell sokat várni, hiszen a két részre bontott negyedik évad első fele május 27-én debütál, a második pedig július 1-jén válik elérhetővé, amely egyrészt örömteli, másrészt viszont megnöveli a spoilerveszélyt. 

A Stranger Things 4. évadának első előzetese igyekezett a hangulatfokozásra fókuszálni ahelyett, hogy minél többet megmutasson abból, mi vár ránk a következő epizódokban, viszont nem mindenki volt olyan figyelmes, mint a Netflix marketingesei. Egy hivatalos Stranger Things Monopoly társasjáték képei ugyanis bejárták a Redditet, mivel a produktum olyan játékkártyákat tartalmaz, amelyek elspoilerezik az új évad első és potenciálisan a második felének főbb történéseit. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint az amúgyis nehéz helyzetben lévő Netflix nem örül a dolognak, de senki sem volt feldúltabb a sorozat készítőinél, a Duffer-testvéreknél. Matt és Ross Duffer állítólag totálisan kiakadtak a malőr miatt, elvégre pont azért bántak a legszűkmarkúbban a részletekkel és hirdettek teljes titoktartást, hogy a rajongók élménye ne sérüljön.

A THR úgy tudja, hogy a Duffer-tesók és producertársaik erőteljesen részt vesznek a sorozat promóciójának és marketingjének túlnyomó többségében, és jellemzően jóvá kell hagyniuk az árucikkeket az ilyen helyezetek elkerülése végett, de az őrült mennyiségű Stranger Things merchandise-t elnézve nem meglepő, hogy egy-két cucc elkerüli a figyelmüket. A honlapnak nyilatkozó forrás szerint a Duffer-testvérek a tanulságokat levonták az esetből, és várhatóan az ötödik évad esetében már nagyobb lesz az összhang. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A LEGO és hasonló gyártók szokták egyébként azt eljátszani egy-egy nagyobb premiernél, hogy a legújabb készletekkel előre lelőnek egyes részleteket, azonban úgy tűnik, hogy a spoilerező vállalatok listájára felírhatjuk a Monopoly-t is. Ha szeretnétek olvasni olyan Stranger Things társasjátékról is, ami nem árul el semmi újat, csak szórakoztató, akkor célozzátok meg a Stranger Things: Attack of the Mind Flayer cikkünket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)