Hirdetés

Új stúdiót nyit a Ubisoft idén ősszel Winnipegben

|

Tovább terjeszkedik a Ubisoft, ezúttal Kanadában terveznek új stúdiót nyitni.

Hirdetés

Tovább terjeszkedik a Ubisoft - ezúttal a Ubisoft Canadian Studios csoport bővül egy új stúdióval. A Montreal, Quebec City, Saguenay és Toronto központok után idén ősszel Winnipegben alapít központot a vállalat.

Hirdetés

Az új székhely elsősorban társfejlesztő stúdióként funkcionál majd, és az AAA franchise-okat fogja támogatni, az Assassin's Creed és a Far Cry sorozatokkal a középpontban. A cél, hogy megnyerő és magával ragadó nyílt világokat hozzanak létre a játékokban, és leginkább ebben fog majd segítséget nyújtani a winnipegi központ. A Ubisoft North America egy kis bemutatkozót is összedobott az új stúdiónak.

A tervek szerint a Ubisoft a következő öt évben több mint 100 új munkahelyet teremtene Winnipegben, és a tapasztalt mérnökök, programozók és specialisták mellett igyekeznek bevonni a helyi főiskolákat, hogy minél több tehetséges fiatalt vonjanak be a videojáték fejlesztésbe.

A Ubisoft Winnipeg ügyvezető igazgatói posztját betöltő Darryl Long nagyon bizakodóan nyilatkozott az új stúdióval kapcsolatban, és reméli, hogy az új csapat rengeteg sikert fog elérni a jövőben. Mi is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)