Hirdetés

Titanfall 2 - mégsem fogyott ám olyan rosszul

|

Bár minden jel azt mutatta, hogy a Titanfall 2 megbukott, az EA nem egészen így látja.

Hirdetés

Rengeteg módon próbálta növelni a kiadó a Titanfall 2 eladási számait, azok viszont jócskán elmaradtak a kitűzött tízmilliós céltól. Ezt az EA is elismerte.

Hirdetés

Ugyanakkor a friss pénzügyi eredmények ecsetelése közben, egy részvényes kérdésére válaszolva Blake Jorgunsen pénzügyi vezető elárulta, hogy a játék nagyon kelendő volt. Szerinte annak, hogy mégsem lett óriási siker, egyrészt a telített szezon lehetett az oka (berakták egy Call of Duty és egy Battlefield közé), másrészt az "agresszív" árazás. A játék minden DLC-jét ingyenesen adták ki, és továbbra is támogatni fogják, az ígéretek szerint még sok-sok éven keresztül.

A Titanfall 2 az elmúlt pár év egyik legjobb egyjátékos kampányát kínálta, úgyhogy ha nem is a multi miatt, ezért feltétlenül próbáljátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)