Hirdetés

Tarolt a golfozó Mario a briteknél, még a FIFA-t is maga mögé utasította

|

A friss játékeladási adatok alapján csodálatos rajtot produkált a Nintendo újdonsága.

Hirdetés

Ismételten friss top 10-es listával jelentkezett a GfK, amelyről ezúttal azt olvashatjuk le, hogy a június 26-án véget ért hét során mely dobozos videojátékok voltak a legnépszerűbbek az Egyesült Királyságban. Történtek kisebb-nagyobb változások az előző ranglistához képest, és új aranyérmest is köszönthetünk, viszont az nem túl meglepő, hogy a FIFA és a Nintendo több játéka is labdába tudott rúgni az új rangsor kialakításakor.

Hirdetés

Az első helyezett ezúttal a frissen megjelent Mario Golf: Super Rush lett, ami talán nem kapott akkora felhajtást, mint a Nintendo nagyágyúi, de a jelek szerint sok brit játékos így is kíváncsi volt arra, hogyan lengeti a golfütőt az olasz vízvezeték-szerelő. Az ezüst érmet az egy pozíciót javító FIFA 21 kapta meg. A dobogó harmadik fokára pedig a szintén frissnek tekinthető Ratchet & Clank: Rift Apart került, ami két hétig tudta tartani első helyét, de végül a golfozó Mario felülkerekedett.

Érdemes még megemlíteni egy másik újoncot is, a Scarlet Nexust, aminek kezdeti teljesítménye mindössze csak a 8. helyhez volt elég. A 6. helyen pihenő Assassin's Creed Valhalla pedig legutóbb még az első tízben sem szerepelt, szóval ez is szép előrelépésnek tekinthető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Íme a tíz legnépszerűbb cím:

1. Mario Golf: Super Rush
2. FIFA 21
3. Ratchet & Clank: Rift Apart
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Animal Crossing: New Horizons
6. Assassin's Creed Valhalla
7. Minecraft (Nintendo Switch)
8. Scarlet Nexus
9. Ring Fit Adventure
10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Ti szoktatok még dobozos kiadásokat vásárolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)