Hirdetés

A GTA V kiadója szerint nem szerencsejáték a loot box

|

A Take-Two is megszólalt az egyre nagyobb port kavaró ügy kapcsán.

Hirdetés

Sokan úgy gondolják, hogy a loot boxok szerencsejátéknak minősülnek, mert elköltött pénzünkért cserébe véletlenszerűen kapunk valamilyen tárgyat. A mikrotranzakciók nagy kedvelője, a Take-Two nem közéjük tartozik.

Hirdetés

A vállalat elnöke, Karl Slatoff nemrég azt nyilatkozta, hogy a Take-Two ugyanazt az álláspontot képviseli, amit nemrég az ESA is kimondott, tehát nem tekintenek szerencsejátékként a loot boxokra. Slatoff szerint nem lehet a fogyasztókat rákényszeríteni akármire, és ahogy eddig, úgy továbbra is csak akkor működik jól a dolog, ha a tartalom csábító a játékosok számára, valamint ésszerűen van beárazva.

A cég bevételeinek jelentős része a Grand Theft Auto Online-os mikrotranzakciókból származik, bár a játék esetében egyértelmű, miért mit kapnak a játékosok.

Ti mit gondoltok, szerencsejáték a loot box?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)