Hirdetés

Közel az egymilliárdos bevételhez a Star Wars: Skywalker kora

|

Az előző két epizódhoz képest gyengébben nyitott, viszont így is roppant sikeres a film.

Hirdetés

Három héttel ezelőtt debütált a mozikban a Star Wars: Skywalker kora, és úgy tűnik, már nem sok kell hozzá, hogy a Disney legújabb, több mint 1 milliárd dollár bevételt termelő filmje legyen. A bemutatót követő harmadik hétvégén a film 53 országban összesen 50 millió dollárt hozott, emellett az Egyesült Államokban is termelt még 34,5 milliót. Ezzel már összesen 919 milliónál jár világviszonylatban a Skywalker kora, eddigi összbevételéből 468 millió származik a nemzetközi piacról.

Hirdetés

Ugyan pénzügyi szempontból kevésbé sikeres, mint Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik, nemsokára a Disney hetedik olyan 2019-es filmjévé válhat, amelyik el tudta érni az egymilliárd dolláros jegybevételi mérföldkövet.

A Skywalker kora az Egyesült Államok után a legnagyobb bevételt az Egyesült Királyságban szedte össze, mintegy 67 millió dollárt, és nem marad el tőle sokkal Németország a maga 56,5 milliójával. Koreában és a Fülöp-szigeteken csak ezen a hétvégén debütál a film, miáltal a Disney biztos bevételre számíthat.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogyan bővül tovább a Star Wars filmes univerzum, és milyen irányba indul el a Lucasfilm és a Disney.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)