Hirdetés

Merre haladhat tovább a Star Wars?

|

Most, hogy a Skywalker korával lezárult a Skywalker-saga, rengeteg lehetőség áll a Lucasfilm előtt. Elmélkedtünk egy kicsit a jövőn, és összeszedtük, amit biztosra tudunk.

Hirdetés

A Disney úgy döntött, a legújabb trilógiával elvarrja az 1977-ben megkezdett történet még elvarratlan szálait, és a jövőben valószínűleg nem trilógiákkal fogja folytatni a sztorit. Ezt mi nem bánjuk, pláne most, a The Mandalorian első évadát látva; sokkal jobb dolgok születhetnek, ha egy kicsit merészebbek az alkotók.

Hirdetés

Azon túl, hogy lesz a The Mandalorianből második évad, annyi biztos még, hogy készül egy Obi-Wan sorozat is Ewan McGregor főszereplésével, de hogy ezen felül mi várható, az remek kérdés. Ezt próbáltuk a jelenleg elérhető infók alapján megválaszolni az alábbi videóban.

További videóinkat megtaláljátok a csatornánkon, iratkozzatok is fel hamar, lesz még a következő pár napban érdekes tartalom, aztán meg jövőre még több!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)