Hirdetés

Rocket League - tervrajzok lépnek a loot ládák helyébe

|

A kettő sokban hasonlít egymásra, de a tervrajzok egy nagyon fontos apróságban eltérnek a véletlenszerű lootot kínáló dobozoktól.

Hirdetés

Egyre több országban lesz problémás a loot boxok jelenléte, úgyhogy a Psyonix is megszabadul tőlük, és egy új rendszerrel helyettesíti őket. Eddig a Rocket League-ben a meccsek után kaptunk egy dobozt, amit aztán pénzért megvehető kulccsal nyithattunk ki. A decemberi frissítés után viszont a dobozok helyett tervrajzok ütik majd a markunkat.

Hirdetés

Na mármost a tervrajzok valódi tárggyá alakításához is a tárcánkba kell nyúlnunk majd, és míg ez a folyamat rettenetesen hasonlít a dobozos dologhoz, van itt azért egy fontos különbség. A tervrajzokon ugyanis látjuk, hogy mi az, amit kapni fogunk, így eldönthetjük majd, hogy kell-e nekünk az a tárgy vagy sem. Persze ez komoly kiesést fog okozni a Psyonix kasszájában, de a megoldást ehhez egy tárgybolt nyújtja majd. Hasonló megoldást vezettek be a franciáknál a CS:GO esetében is. 

A tárgyboltban ezzel párhuzamosan mindenféle csodacuccot lehet majd vásárolni, köztük olyan korábbi, csak dobozokban elérhető tartalmakat is, melyekről sokan valószínűleg lemaradtak. A tárgybolt és a tervrajzrendszer a decemberi frissítéssel fog élesedni. Nektek mennyire jön be az új megoldás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)