Hirdetés

Lehúzta a rolót az új Iron Maiden játék készítője

|

Sajnos úgy tűnik, újabb tehetséges csapat oszlik fel. Ezúttal egy viszonylag kisebb, de lelkes fejlesztőgárda szűnt meg, kár értük.

Hirdetés

A Roadhouse Interactive neve ismerősen csenghet azoknak, akik játszottak a meglepően jól sikerült Iron Maiden játékkal, a Legacy of the Beasttel. Nagy valószínűséggel ez a csapat utolsó elkészített játéka - legalábbis ezen a néven biztosan -, ugyanis a Roadhouse a mai napon több, igen erős jel szerint bezárta kapuit.

A száznál is több embert foglalkoztató stúdió ugyan még nem erősítette meg a hírt, de a CEO James Hursthouse LinkedIn profilja erre enged következtetni. A Roadhouse Interactive alapítótagjának legutóbbi adatlapfrissítése szerint a vancouveri cég idén szeptembertől már nem működik.

A kanadai munkatársakat egy másik vancouveri fejlesztőcsapat, az A Thinking Ape "fogadta be" egy rögtönzött toborzó parti keretében. Lehet hogy valamilyen egyesülésről van szó, és nem csak simán felszámolták a Roadhouse-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)