Hirdetés

Iron Maiden: Legacy of the Beast - megjelent az ingyenes szerepjáték

|

Iron Maiden: Legacy of the Beast néven jelent meg az új Iron Maiden videojáték, amiben természetesen Eddie-é a főszerep.

Hirdetés

Nem először készül már játék az Iron Maiden munkássága alapján - a böngészős Speed of Lightot például itt próbálhatjátok ki. Az Iron Maiden: Legacy of the Beast egy ingyenesen játszható, mobilos szerepjáték, melynek főszereplője Eddie, a legendás heavy metál banda jól ismert kabalája. A sztori szerint Eddie lelke darabokra törik és szétszóródik a világban, ezért ránk hárul a feladat, hogy a kalandok során újra összeszedjük az elveszett szilánkokat, térben és időben utazva. 

Az Iron Maiden: Legacy of the Beastben Eddie képes átalakulni és minden különböző formájában más-más képességekkel rendelkezik: összesen hat kiadásával (sentinel, magus, warrior, gunner és assassin) fedezhetünk fel négy világot. Természetesen játék közben a banda dalai csendülnek fel, sőt olyan élő felvételek is felbukkannak, amiket ezelőtt nem láthattunk. 

A fenti trailer Eddie megérkezését jelzi, ugyanis a free-to-play mobiljáték már elérhető Androidra és iOS-re is. Töltsétek, zúzzátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)