Hirdetés

A Resident Evil 2 remake eladásai majdnem utólérték az eredetiét

|

A Capcom üzleti jelentése szerint nincs nagyon okuk a szomorkodásra idén, a Resident Evil 2 remake pedig szépen fogy.

Hirdetés

Nyilván sok szempontból nem fair összehasonlítani egy idei játék fogyását (más piaci környezet, más platform, más fogyasztói szokások) egy klasszikuséval, de a helyzet az, hogy akkor is szép eredmény a Resident Evil 2 remake teljesítménye, amelyből sikerült 4,7 millió darabot értékesíteni. Az eredeti második rész megjelenése óta 4,96 példányban talált gazdára (nyilván itt újrakiadások is számolódnak több platformon). Az év végi leárazásokban simán odaverhet a felújított játék, ami meg is érdemli a sikert, ez a Resident Evil 2 remake teszt talán meggyőz titeket erről.

Hirdetés

A Devil May Cry 5 csupán 2,7 millió eladott példány bevételét hozta a Capcomnak, még a Monster Hunter: Iceborne is felülmúlta (szeptemberi megjelenéssel) 2,8 milliós fogyásával. Mindemellett az sem olyan rossz, hogy a kisebb címek, mint a Mega Man 11, az Okami HD, valamint a Street Fighter 30th Anniversary Collection is átlépték az egymillió példányszámos értékesítési álomhatárt, szóval pukkanhat a pezsgő.

Ti melyik címmel jásztottatok ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)