Hirdetés

A Microsoft és a Nintendo együtt alázza a játékosait elszigetelő Sony stratégiáját

|

Főleg a Fortnite Switch verziójának megjelenése óta megy a parádé a Sony cross-play, cross-save ellenes, teljes elzárkózása miatt.

Hirdetés

A Fortnite E3-as, Nintendo Switches megjelenése óta tudjuk, hogy a Sony egyszerűen nem hajlandó még csak tárgyalni sem a konzolok közötti átjárhatóságról. A srácok sem cross-platform multit, sem a mentésekkel kapcsolatos átjárhatóságot nem engedélyezik semmiben sem.

Hirdetés

Ezzel szemben a Microsoft és a Nintendo, mint két jó barát nyomják együtt már a Minecraftot is. A legutóbbi Nintendo trailerben az egyik játékos a Switch kontrollerét, a másik az Xbox One kontrollerét szorítja.

A Nintendo és az Xbox One hivatalos Twitter profiljai a közösségi hálón folytatták tovább a hangulatkeltést.

Vicces, hogy mindeközben a Sony a "gyermekek és a közösség védelmében" nem hajlandó beszállni a buliba. A baj az, hogy a fiókjaikból kizárt Fortnite játékosok még mindig nem tudnak nevetni ezen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)