Hirdetés

Megvan a Dragon Age és Mass Effect játékok új felvigyázója

|

A BioWare bejelentette, hogy ki lesz a cég új vezérigazgatója. Casey Hudson tavalyi távozása nagy port kavart, de a stúdió élete most stabilizálódhat.

Hirdetés

Tavaly decemberben jött a hír, hogy Casey Hudson másodszor is otthagyja a BioWare csapatát összesen 20 évnyi szolgálat után, és kiszáll a vezérigazgatói székből.

Egy ilyen váltás mindig nehéz, de főleg problémás volt ez abban a helyzetben, ahol a Mass Effect: Andromeda és az Anthem bukása után a stúdiónak egy nagy győzelemre lett volna szüksége. Casey távozása után a posztot aztán Gary McKay töltötte be, akkor még csak ideiglenesen.

Hirdetés

A BioWare ma bejelentette, hogy McKay véglegesen marad a székében, így ő lesz az, aki felügyeli a Mass Effect és Dragon Age sorozatok jövőjét.

"Arra koncentrálunk, hogy olyan játékokat hozhassunk, melyek naggyá tették a BioWare-t: prémium minőségű konzolos, PC-s és online szerepjátékokat gazdag történetekkel, feledhetetlen karakterekkel és hatalmas világokkal" - nyilatkozta McKay.

Hozzátette, hogy keményen dolgoznak a két zászlóshajójuk folytatásain, de ami még ennél is érdekesebb volt, hogy megemlítette a PR oldalról zabigyerekként kezelt Star Wars: The Old Republicot is. A BioWare MMORPG-je idén lesz 10 éves és McKay nyilatkozata szerint több újdonságra számíthatunk az online szerepjátékhoz is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akár mi is lesz a sorsa a BioWare-nek, McKay kellően lelkesnek tűnik a stúdió jövőjét illetően, ami azért némi megnyugvást kölcsönözhet az aggódó rajongók számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)