Hirdetés

Marvel's Spider-Man - már több mint 9 millió fogyott a játékból

|

Ezt a szép számot pedig kevesebb mint három hónap alatt sikerült elérnie Pókember legújabb kalandjának

Hirdetés

A 2018-as Spider-Man sokak év végi toplistájában ott szerepelt valamelyik dobogós helyen. Ez egyáltalán nem csoda, az Insomniac Games játéka valóban remekül sikerült, ez pedig az eladásokon is meglátszik.

Hirdetés

A kiadó, azaz a Sony Interactive Entertainment ugyanis nemrég közleményben tudatta a világgal, hogy 2018 november 25-vel bezárólag már több mint 9 millió példány talált gazdára a Spider-Manből. PS4-exkluzív címként ilyen rövid idő alatt ez bizony nagyon szép teljesítmény - a játék ugyebár szeptember 7-én jelent meg, tehát még három teljes hónapra sem volt szüksége ehhez az eredményhez. A Spider-Manhez egyébként már mindhárom korábban bejelentett DLC megjelent, szóval aki most vetné rá magát, már tényleg az alaposan kibővített kalandot is megkaphatja. 

Ti is a 9 millió vásárló egyike vagytok, vagy még nem csaptatok le a Spider-Manre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)