Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - vissza a taktikázáshoz

|

Az elmúlt hetekben a hazai toplista első helyéért versengő akció-szerepjátékok mostanra visszacsúsztak a középmezőnybe, ami azt jelenti, hogy ismét néhány érdekes cím került a dobogóra.

Hirdetés

A nem éppen egyöntetűen pozitív kritikai vélemények ellenére elég valószínű, hogy a jövő heti magyar eladási toplista élén a Mass Effect: Andromedát találjuk majd. De ne rohanjunk ennyire előre, előbb nézzük a múlt heti eredményeket, az 576 KByte adatai alapján összefésült két, tízes listába rendezve.

Az új játékok között, ahogy az várható volt, a Horizon Zero Dawn és a Legend of Zelda: Breath of the Wild kiugró sikere után már jelentősen kevesebb érdeklődő maradt, aki a harmadik hétre hagyta volna a szerepjátékok beszerzését. Ennek ellenére a hatodik és a hetedik helyet megcsípte a Sony és a Nintendo exkluzív játéka. Az élre a továbbra is elképesztő népszerűségnek örvendő Rainbow Six: Siege került, a második helyen pedig némi meglepetést szolgáltatva a Minecraft végzett.

Új játékok

1. Rainbow Six Siege
2. Minecraft
3. FIFA 17
4. Far Cry Primal
5. Star Wars Battlefront
6. Horizon Zero Dawn
7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
8. Forza Horizon 3
9. Uncharted 4: A Thief's End
10. Battlefield 1

A használt játékok toplistájának első helyére akár reflexből be is írhattuk volna a Grand Theft Auto V-öt, ugyanis immár sokadszor a Rockstar játéka volt a legnépszerűbb. De úgy tűnik, a múlt héten több újdonsült PS4-tulaj is feltankolt használt játékokból, ugyanis a The Last of Us jelenlegi generációs felújítása például a harmadik helyen végzett.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Watch Dogs
3. The Last of Us Remastered
4. Battlefield 1
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. FIFA 17
7. The Witcher 3: Wild Hunt
8. Mortal Kombat X
9. Need for Speed Most Wanted
10. Battlefield Hardline

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)