Hirdetés

Kétéves a Ghost of Tsushima, lenyűgöző számokkal ünneplünk

|

Milliók indultak hadjáratra a gyönyörű, véráztatta feudális Japánban - és utána nagyon sokan lazultak a sziget fürdőiben.

Hirdetés

A Sucker Punch épp a napokban ünnepli a Ghost of Tsushima megjelenésének második évfordulóját. A PS4 egyik utolsó zászlóshajója jött, látott, és mindenkit megnyert magának, dacára annak, hogy egy teljesen új franchise első tagja volt.

A jeles alkalomra a fejlesztők közzétettek adatokat a játékkal kapcsolatban, és a legizgalmasabb szám mind közül az eladásokra vonatkozik. A Ghost of Tsushimából ugyanis majd' 10 millió példány fogyott már.

Hirdetés

Egyébként az is kiderült, hogy a játékosok összesen 78 millió fotót készítettek, megsimogattak 75 millió rókát, és vagy 95 milliószor fürdőztek onsenekben. A számokat nagyon szép grafikákkal tették közzé, melyek Tsushima gyönyörű látványvilágát is megvillantják

Ami a továbbiakat illeti, arról sajnos nem kaptunk híreket. Hivatalosan egyelőre sem a Ghost of Tsushima 2-t, sem az első rész PC-s változatát nem jelentették be. Reméljük, hogy legalább az utóbbi esetében nem váratnak már minket sokáig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)