Hirdetés

Jól nyitott A galaxis őrzői 3 a mozikban, de közeleg a Halálos iramban 10.

|

Űrlordéknak lesz egy kis ideje megszednie magát, mielőtt Dominic Torettóék befaralnak.

Hirdetés

A kommentszekciókon és a box office eredményeken tisztán érződik, hogy az emberek kezdenek lassan kiábrándulni az MCU-ból, ezt pedig a Marvel többek között úgy próbálja ellensúlyozni, hogy ritkította a premierek mennyiségét a filmek és sorozatok esetében is.

James Gunn A galaxis őrzői-trilógiájának harmadik részét azonban még azok is kíváncsiak várták, akiknek már a könyökükön jött ki a szuperhősök műfaja az utóbbi időben, ez pedig a valóban minőségi végeredménnyel (kritikánkat már írásban és videó formájában is fogyaszthatjátok) és a jó pozícionálással együtt nagy sikert eredményezhet a 600 verzióval rendelkező produkció számára. 

Hirdetés

A 250 millió dollárból készült A galaxis őrzői 3-at csak pár napja, május 5-én mutatták be az Egyesült Államokban és a világ számos országában is ekörül debütált (hazánkban május 4-én került a mozikba), de máris sikerült kitermelnie a büdzséjét globálisan: a hír írásának pillanatában 282 millió dollárnál tart. A film 114 millió dollárral rajtolt el a bevételek szempontjából fontos amerikai piacon, amely az év második legnagyobb nyitóhétvégéjének számít, csak a Super Mario Bros.: A film tudta megelőzni a 146 millió dolláros teljesítményével. A statisztikák alapján a magyarok is tódultak rá

A galaxis őrzői 3 amerikai nyitánya picit elmaradt attól, amennyit vártak az elemzők (120 millió), és jóval kevesebb annál, mint amit A galaxis őrzői 2 produkált 2017-ben (146 millió), viszont sokkal több annál, mint amit az első rész tudott felmutatni 2014-ben (94 millió). A jegyeladások 40%-át olyan prémium formátumok tették ki, mint az IMAX, és a vállalat vezérigazgatója, Rich Gelfond elmondta, hogy arra számítanak, hogy az erősen pozitív közönségvisszhang kasszasikert eredményez majd. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A harmadik résznek van még egy kis ideje megszednie magát, aztán május 19-én megérkezik a Halálos iramban 10. (Magyarországra már egy nappal korábban), és komolyan megszorongathatja Űrlordékat: a kérdés már csak az, hogy mennyire - ha megismétlődik az, ami A Hangya és a Darázs: Kvantumániával februárban (biztató kezdés után meredek lejtő), akkor Kevin Feige nem fog örülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)