Hirdetés

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia kellemetlen rekordot döntött meg

|

A Disney nem biztos, hogy örülni fog annak a "jeles eredménynek", amit a legutóbbi Marvel film összehozott.

Hirdetés

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia nem csak az MCU ötödik fázisát indította be, de megvillantotta a jelenlegi, multiverzumos sztori főgonoszát, Kanget, a hódítót is azoknak, akik a Lokit nem látták, csak a filmeket követik. Jonathan Majors karakterének már volt egy kisképernyős bemutatkozása, de a Kvantumániával erőteljesebben beköszönt.

Igaz egyúttal, hogy azt is írhatnánk, a Kvantumánia főellensége Galactus volt, nem tudnák sokan megcáfolni: olyan kevesen látták még a filmet, hogy az egy új rekordot állított fel az MCU-ban.

Hirdetés

A Kvantumánia előtt a legkevesebb bevételt hozó Marvel filmes folytatás a Hangya és a Darázs volt a maga 216,6 millió dollárnyi otthoni és tovább 622,7 millió globális bevételével. Scott új kalandja még ezt a szintet sem fogja elérni. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia ugyanis 216 milliót szedett össze az államokban, míg 474,5 milliót gyűjtött be a világ többi részén. Ezzel nem csak hogy kivívta magának a legrosszabbul kereső Marvel film címét, de a Kvantumánia lett a második olyan MCU termék a Vasember 2 óta, ami kevesebbet hozott be, mint elődje.

A Marvellel kapcsolatos érdeklődés földbe állt az elmúlt hónapokban, de a közeljövő sokat lendíthet ezen. A galaxis őrzői 3 és a Marvelek mind izgalmas projekteknek ígérkeznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)