Hirdetés

Rég nyitott olyan rosszul Halálos iramban film, mint a Hobbs és Shaw

|

Nem mondhatnánk, hogy kudarc lenne az első Halálos iramban spin-off, de kasszarobbantó sikerről nincs szó.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy hiába a kifejezetten jó kritikai visszajelzések, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw az egész széria egyik legrosszabb startját tudhatja magáénak. Ám még ezzel együtt is a nyár legjobb nyitányát tudhatja magáénak a hétvégét követően, közvetlenül a Disney és a Marvel produkciói, és John Wick történetének harmadik felvonása után.

Hirdetés

Nagyjából 60 millió dolláros hazai bevételt jósolnak a Halálos iramban franchise első spin-offjának az nyitóhétvégét követően, ami ugyan a széria egyik leggyengébb nyitánya lehet, még ezzel együtt is a nyári premierek egyik legerősebbike. Az is tény, hogy a Rotten Tomatoes oldalán 90%-os értékelés környékén csücsül a film a nézők szavazatai alapján, emellett Dwayne Johnson és Jason Stathamnek egyaránt ez a legerősebb mozis kezdése, ha nem vesszük  figyelembe a fősodor filmjeit.

Világszerte 120 millió dolláros startra számíthat a Universal, amihez illik azt is hozzátenni, hogy a kínai premier még várat magára, de valószínűleg egyedül az első három Halálos iramban film kezdeti bevételeit tudja majd megugorni Hobbs és Shaw párosa. Semmiképp sem nevezhetjük kudarcnak a franchise első mellékágát, ám nem lenne meglepő, ha a jövőben mégis a számozott folytatásokat erőltetné a stúdió.

Ti láttátok már a filmet? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)