Hirdetés

Határozottan jól megy a Capcom szekere

|

Több szempontból is javult a vállalat teljesítménye a nemrég véget ért pénzügyi év során.

Hirdetés

Manapság viszonylag kevés olyan nagy játékfejlesztő stúdió van, amellyel szinte maradéktalanul elégedettek lehetnek a rajongók. Viszont talán nem akkora túlzás azt állítani, hogy a Capcom pont egy ilyen csapat, és a játékosok elégedettségét bizony a pénzügyi adatok is tükrözik.

Hirdetés

A Capcom beszámolt a 2020. március 31-én véget ért pénzügyi év során nyújtott teljesítményéről, amire eléggé büszke lehet. Bizonyos levonások után az eladások több mint 81 milliárd jent termeltek, ami önmagában szép eredmény, viszont visszaesést jelent az előző időszakhoz képest, amely során ugyanez a szám elérte a 100 milliárdot. Ám a csökkenés mellett több fronton is emelkedés történt, ahogy az remekül leolvasható az alábbi táblázatról.

A nemrég véget ért pénzügyi év során egyébként értelemszerűen a Monster Hunter: World Iceborne kiegészítője, a Resident Evil 2 Remake, valamint a Devil May Cry 5 hozott rengeteg pénzt a Capcom konyhájára. A vállalat egyébként 85 milliárd jenes bevételre számít a jelenleg tartó, 2021. március 31-én véget érő pénzügyi évben, ami akár könnyedén össze is jöhet, ha továbbra is remek kalandokkal lepik meg a rajongókat.

Ti vásároltatok mostanában Capcom-játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)