Hirdetés

A Facebook kivonja a Messengerből az Instant Games játékokat

|

Kicsit átalakulnak a közösségi oldal egyes szolgáltatásai.

Hirdetés

A Facebook hamarosan változtatni fog a közösségi oldalon található játékok elérhetőségén, és így a tervek szerint egy jobban átlátható és könnyebben használható rendszer fog kialakulni.

Hirdetés

A Messengerben elérhető Instant Games játékok még a nyáron kikerülnek a chatszolgáltatásból, és ennek köszönhetően az még gyorsabb és egyszerűbben használható lesz. A játékok a Facebook Gaming oldalain kapnak helyet, aminek egyébként is az az elsődleges funkciója, hogy a játszani kívánó emberek egymásra találjanak. A váltásnak hála a Messengerből ugyan el lehet érni a játékokat, viszont maga a játékmenet már a hagyományos Facebookra navigál majd.

Az Instant Games fejlesztők számára pedig egy új applikáció készül, amellyel elkülöníthetők a játékok gyártói a játékosoktól, és egy könnyebb, gyorsabb folyamaton keresztül tudják kiadni az alkotásaikat a Facebook Gaming felületén. A teljes átállás valamikor még idén nyár végén kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)