Hirdetés

Egy iparági beszélgetés során derülhetett ki a Game Pass előfizetők száma

|

Sem megerősítést, sem direkt cáfolatot nem kapott az állítás.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy hatalmas szolgáltatássá kezdi kinőni magát az Xbox Game Pass, a sikerért azonban meg is dolgozik a Microsoft. A csapat folyamatosan frissíti az elérhető címek listáját, az pedig, hogy a saját játékaik a megjelenés napjától elérhetőek, hatalmas fegyvertény.

Legutóbb januárban kaptunk hírt arról, mennyi játékos élvezi hétről hétre az előfizetés előnyeit, azóta pedig lehetséges, hogy duplázott a Game Pass, ami nem kis eredmény.

Hirdetés

Néhány napja a Yahoo Finance keretein belül egy beszélgetésben a 2K Games vezetője, Strauss Zelnick hozta kellemetlen helyzetbe Phil Spencert, mikor tényként kijelentette, az Xbox Game Pass-nek 30 millió előfizetője van.

Spencer rendkívül rutinosan csak annyit mondott erre válaszként, hogy az utolsó hivatalos információ 18 millió felhasználóról szólt, de reakciója egyáltalán nem árulkodott arról, hogy Zelnick messze járna az igazságtól, és azt is hozzátette, hogy a növekedés nagy ütemű. Egyébként is, ki más tudhatná a pontos számokat az Xbox csapaton kívülről, mint az, akinek olyan játékai vannak a szolgáltatásban mint a GTA V vagy az NBA 2K sorozat, feltehetően a 2K vezér nem csak úgy vakon tippelgetett.

Idén ősszel még több húzó cím érkezik a szolgáltatásba, első naptól játszható lesz például a Forza Horizon 5, de mától elérhető a Marvel's Avengers is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)