Hirdetés

A Detroit: Become Human lett a Quantic Dream leggyorsabban fogyó játéka

|

A kritikusok magas pontszáma mellett a kasszáknál is remekül teljesített a Quantic Dream legújabb alkotását.

Hirdetés

Egy új IP bemutatatásánál mindig fenn áll a veszély, hogy a játékosok és a kritikusok nem igazán fogják szeretni az alkotást, de a Detroit: Become Humant már a kezdetektől rengetegen várták.

Hirdetés

Guillaume de Fondaumiere, a Quantic Dream CEO elmondta, hogy annyian várták a játékot, hogy végül ez lett a cég leggyorsabban fogyó alkotása. A Detroit a napokban érte el az egymillió eladott példány, ami három héttel a megjelenés után nem rossz teljesítmény. A kiadó korábbi játékainak jóval több idő kellett ezen mérföldkő eléréséhez: a Heavy Rainnek öt hét, míg a Beyond: Two Soulsnak két hónap kellett az egymillió eladott példány eléréséhez.

Az androidok kalandja remekül szerepelt, bár ezek a számok eltörpülnek más PlayStation 4 exkluzív címek eladásai mellett. A Horizon: Zero Dawn 2,6 millió játékost szerzett az első két hét során, nem is beszélve a God of Warról, amiből 3,1 millió példány fogyott csak az első három napban.

Ti beszereztétek a Detroit: Become Humant? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)