Hirdetés

Felvásárolta az Epic Games a Crackdown 3-on is dolgozó Cloudgine-t

|

A felhő alapú technológiákon dolgozó cég mostantól a Fortnite fejlesztőit segíti.

Hirdetés

Bár játékot is fejlesztett, a Cloudgine neve leginkább onnan lehet ismerős, hogy nekik köszönhetően tud a Crackdown 3 a felhőben számításokat végezve elképesztő részletességű rombolást megjeleníteni. Utoljára 2015-ben hallottunk erről, akkor még ez volt az ígéret, úgyhogy mostanra változhatott a helyzet.

Hirdetés

Az Epic Games is igényt tart a csapat szakértelmére, ezért felvásárolta a teljes stúdiót. Céljuk az Unreal Engine 4 lehetőségeinek bővítése, mellyel a játékfejlesztők, filmesek és animációkészítők is határokat feszegethetnek. Továbbá hagyományos játékok, VR-élmények és vállalati alkalmazások fejlesztését is tervezik.

Nem tudjuk, ezzel együtt folytatják-e a munkát a Crackdown 3-on, vagy szükség van-e még rájuk a Microsoft elvileg idén megjelenő játékához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)