Hirdetés

Az Amazon lelőtte a Breakaway fejlesztését

|

Az Amazon saját stúdiójának többjátékos mókája már sosem fog elkészülni. Új ötletek felé fordulnak inkább.

Hirdetés

Tavaly óta alfa állapotban volt bárki számára kipróbálható a Breakaway, az Amazon belső stúdiójának kompetitív játéka. A kiadó "hosszas fontolgatás után" lemondott a projektről, mert az nem ütötte meg a saját maga által felállított mércét.

Hirdetés

Soha nem kapott szárnyra igazán, ezért nem vagyunk meglepve. A Breakaway csapata az elmúlt pár hónapban már semmit nem mondott a cuccról, így feltételezhetően régen lemondtak róla. Az Amazon csak hivatalossá tette.

Az Amazon Game Studios annyit elárult, hogyha valami elképesztő isteni szikra beüt, akkor lehet, hogy folytatják a fejlesztést, de jelen pillanatban inkább mással foglalkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)