Hirdetés

Breakaway - már bárki tesztelheti az Amazon első játékát

|

A cég saját motorjával készülő alkotás pörgős kompetitív mókát ígér, és mostantól mindenki beszállhat a buliba.

Hirdetés

Az Amazon tavaly leplezte le házi készítésű motorját, a Lumberyardot, amit azóta már többek között a Star Citizen is használ, viszont a vállalat fejlesztőcsapata ezzel alkotta meg a Breakaway-t is, és már elrajtolt a nyílt alfatesztje.

Hirdetés

A Breakaway viszonylag egyszerűen működik: adott két, négy-négy játékosból álló csapat, akiknek négy percük van arra, hogy a labdaként funkcionáló Relicet lehetőleg minél többször eljuttassák az ellenfél bázisára, miközben válogatott fegyverekkel és varázslatokkal szedik darabokra egymást.

Ez valahogy így néz ki a gyakorlatban.

Ha úgy gondoljátok, hogy bárkit lesöpörnétek a pályáról, akkor jó hír, hogy már ingyenesen beszállhattok a nyílt alfába, mindössze el kell látogatnotok a Breakaway hivatalos oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)