Hirdetés

A Way Out - sokkal jobban teljesített, mint bárki hitte volna

|

Az Electronic Arts nem is számított arra, hogy ennyire sikeres lesz a játék, szerencsére ez a remek coop sztori eladta magát a közönségnek. Ez pedig jót jelent.

Hirdetés

A befektetők számára tartott üzleti konferencia keretében az EA vezetője, Andrew Wilson gyorsjelentett pár izgalmas számot és érdekességet, többek között azt is, hogy a Hazelight játéka az elvárásokon felül teljesített, aminek mi csak örülni tudunk.

Hirdetés

Paca és én közös erővel nyomtuk végig a börtönből szabadulós kalandot (itt a teszt, ha esetleg nem volt meg), és higgyétek el, nagyon megéri az élmény. Szerencsére sokan voltak így ezzel, ugyanis a játékot már 2,6 millióan nyomták végig, túlteljesítette a kiadó elvárásait a második negyedévben.

A fejlesztőcsapat a következő projektjét is az EA szárnyai alatt jelenteti majd meg, remélhetőleg akkor is ilyen elégedett lesz majd mindenki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)